Astianpesu

  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Astianpesu

SCRUB BUDS™ DISH DROPS™

AMWAY HOME™
110490
8,79 €
Koko: 4 pakkaus Hankaa kiinni palanut ruoka ja rasva pois naarmuttamatta astioita! DISH DROPS SCRUB BUDS Hankaussienet on valmistettu korkealaatuisesta, ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat monipuolisia, kestäviä ja uudelleen käytettäviä. Ne ovat täydellisiä myös renkaiden ja työkalujen puhdistamiseen ja kuivuneen ruoan poistamiseen pannuista,...
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Astianpesu

Concentrated Dishwashing Liquid DISH DROPS™

AMWAY HOME™
110488
9,52 €
Koko: 1 litra Erittäin tiivis neste tuoksuu raikkaalle sitruunalle ja se sisältää aloeveraa, alfahydroksihappoa (AHA) ja luonnollisia shiso-kasviuutteita, jotka suojaavat kädet astioiden pesemisen aikana. Muutamat tipat luovat runsaan vaahdon, joka jättää astiat kirkkaan puhtaiksi!
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Astianpesu

Automatic Dishwasher Tablets DISH DROPS™

AMWAY HOME™
109867
21,65 €
Tehokkaat koneastianpesutabletit veteen liukenevassa kääreessä. Parannettu toiminta pehmeässä vedessä pienentää lasien syöpymisriskiä. Tabletit puhdistavat tehokkaasti jopa 40°C:n lämpötilassa ja auttavat säästämään energiaa.
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Astianpesu

Automatic Dishwasher Powder DISH DROPS™

AMWAY HOME™
110489
20,00 €
Koko: 1,4 kg Tämä tiivistetty koneastianpesujauhe sisältää aktiivihappea ja duo-entsyymejä, jotka poistavat rasvan ja kuivuneet ruoka-ainekset jättäen astiat kirkkaan puhtaiksi. Tuote sopii kaikkiin astianpesukoneisiin, se on sitruunan tuoksuinen ja sisältää luonnollisista lähteistä, kuten sikurista, saatuja puhdistusaineita.
Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.