Luettelo tuotteista tuotemerkin mukaan NUTRIWAY™

NUTRIWAY™

Yksipuolinen ruokavalio voi synnyttää elimistössä välttämättömien ravintoaineiden, kuten makroravintoaineiden, mikroravintoaineiden ja kasviperäisten ravintoaineiden, puutostiloja. Näitä ravintoaineita tarvitsevat kaikki ihmiset ikään ja elämäntapoihin katsomatta. NUTRIWAY™ esittelee ongelmaan ratkaisun: Foundational Trio -setin. Se sisältää kolme toisiaan täydentävää tuotetta, jotka yhdessä tukevat ravitsemustarpeitasi. Foundational Trio sisältää seuraavat tuotteet: All Plant Protein Powder, Omega-3 Complex ja DOUBLE X™ tai DAILY.


NUTRIWAY™ Foundational Trio tarjoaa kokonaisvaltaista päivittäistä ravitsemusta!
NUTRIWAY on maailman johtava vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki.* Se on vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman ravitsemus- ja hyvinvointituotteita, mukaan lukien oleelliset vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit, yrttilisät, urheilulisät ja ateriakorvikkeet.


NUTRILITE/NUTRIWAY toimii perustajansa tri Carl Rehnborgin Kaukoidässä saamien kokemusten pohjalta ja on yhdistänyt tieteen ja kasvien luonnolliset hyödyt jo vuodesta 1934. Innovatiivinen tapamme hyödyntää tiedettä kasviravinteiden etujen valjastamiseksi hyötykäyttöön on alusta asti ollut NUTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkin ytimessä. Nyt voimme ylpeinä sanoa, että olemme auttaneet ihmisiä kaikkialla maailmaa voimaan paremmin ja elämään aktiivisempaa elämää 80 vuoden ajan.


* Lähde: Euromonitor International Limited; Vitamiinit ja ravintolisät, Maailman vähittäismyyntiarvo, 2013

Lisää

Miksi NUTRIWAY

UTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkki toteuttaa siemenestä ravintolisäksi -ajattelua ja tuo luonnon ja tieteen yhteen tasapainoisella tavalla.
Tuotemerkin perustaja Carl Rehnborg oppi ymmärtämään kasviperäisen ruokavalion tärkeyden asuessaan Kiinassa lähes sata vuotta sitten. Hänen omakohtaiset kokemuksensa ja laajamittainen tutkimustyönsä kasviperäisillä ravinteilla synnyttivät NUTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkin.
Vuonna 1934 tuotemerkki toi markkinoille ensimmäisen monivitamiini-, monikivennäisaine- ja kasviravintolisän Yhdysvalloissa.
NUTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkin taustalla on 80 vuotta tiedettä ja tutkimustyötä, ja se on maailman johtava vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki. (Lähde: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims)


Tiede:
• Nutrilite työllistää yli 150 tieteentekijää, tutkijaa ja kouluttajaa, ja yhtiön henkilöstömäärä on yksi alan suurimmista.
• Nutrilite tuottaa yli 15 miljardia vitamiini- ja kivennäisainetablettia ja -kapselia maailmanlaajuisesti vuodessa.
 

Luonto:
• NUTRILITE/NUTRIWAY™ on yksi harvoista kestävän kehityksen mukaisia viljelytekniikoita käyttävistä johtavista ravintolisätuotemerkeistä.
• Emme käytä haitallisia tuholaistorjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita, vaan annamme luonnon tehdä työnsä.
• Kestävät viljelytekniikat ovat kahdeksan vuosikymmenen ajan olleet oleellinen osa NUTRIWAY-tuotteiden kehitystä.
• Nutrilite-tutkijat ovat kehittäneet siemenestä ravintolisäksi -käytäntöä tehdäkseen NUTRIWAY-tuotteista tehokkaita, tasalaatuisia ja turvallisia.
 

Ero on kasviravinteissa.
• Hedelmien ja vihannesten hehkuvat värit ovat peräisin niiden sisältämistä kasviravinteista.
• Kasvipohjaiset ravintolisät sisältävät kasveissa luontaisesti esiintyviä kasviravinteita.
Nutriliten palveluksessa on yli 150 tieteentekijää, tutkijaa ja kouluttajaa, jotka kehittävät NUTRIWAY-tuotteiden laatua jatkuvasti.
• Nutrilite tekee 25 000 testiä kuukaudessa ja yli 500 000 laatuarviointia vuodessa taatakseen tuotteiden laadun. 

Tämän vuoksi NUTRIWAY-tuotemerkki nousi ravintolisäliiketoiminnan kansainväliseksi johtajaksi ja johtajuus säilyy edelleen.

Vähemmän
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Aktiivinen elämäntapa

Vitamin B Plus NUTRIWAY™

NUTRIWAY™
110178
20,85 €
Koko: 60 päivän annos NUTRIWAY™ Vitamin B Plus -ravintolisä käyttää kaksivaiheista teknologiaa. Se vapauttaa ihanteellisen määrän kutakin B-vitamiinia, jotka tukevat normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat torjumaan uupumusta.*
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Perusravintolisät

Omega-3 Complex NUTRIWAY™

NUTRIWAY™
4298
43,24 €
Koko: 90 kapselia NUTRIWAY Omega 3 Complex on kalaöljylisä, joka sisältää runsaasti omega- 3-rasvahappoja. Valtamerien syvyyksistä pyydystetyt kalat sisältävät paljon omega-3-rasvahappoja. Omega-3 Complex -yhdisteen kaksi aktiivista ainesosaa ovat EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo). Ihmisen elimistö ei tuota välttämättömiä omega-...
 2
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Painonhallinta

All Plant Protein Powder NUTRIWAY™

NUTRIWAY™
110415
48,00 €
Koko: 450 g NUTRIWAY All Plant Protein Powder tarjoaa kasviperäistä soijasta, vehnästä ja herneistä saatua proteiinia jauhemaisessa muodossa. Elimistö ei varastoi ylimääräistä proteiinia, joten päivittäinen saanti on välttämätöntä varmistamaan, että hyvä proteiinitaso säilyy elintoimintojen tukemiseksi. NUTRIWAY All Plant Protein Powder sisältää...
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Painonhallinta

Fibre Powder NUTRIWAY™

NUTRIWAY™
102736
45,60 €
Koko: 30 annosta NUTRIWAY Fibre Powder on erityinen sekoitus kolmea liukenevaa kuitua kasviperäisistä lähteistä. Tuote tarjoaa kätevän tavan saada lisää kuitua. Mauton ja helposti sekoitettava jauhe voidaan ripotella ruoan päälle tai sekoittaa juomiin Kuidun päivittäinen saantisuositus aikuiselle on 25–30 g. Tuote sisältää 5 g liukenevaa kuitua. Voit...
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Painonhallinta

Shaker bodykey by NUTRIWAY™

NUTRIWAY™
301617
12,80 €
Koko: 1 kpl Kätevä ja käytännöllinen sekoitin, jossa on neljä osaa: Suurin säiliö on tarkoitettu kylmille nesteille juomien ja pirtelöiden valmistamiseen. Spiraaliosan muotoilun ansiosta pirtelöt sekoittuvat täydellisesti. Toinen säiliö on tarkoitettu vitamiini- ja ravintolisätablettien ja -kapselien säilyttämiseen. Kolmiosaisessa säiliössä on helppo...
Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.