Luettelo tuotteista tuotemerkin mukaan SATINIQUE™

SATINIQUE™ on erityinen, ensiluokkainen hiustenhoitotuotemerkki, joka tarjoaa täydellisen hoitovalikoiman kaikille hiustyypeille kaikkiin tarpeisiin:
Uusi koostumus, pakkaus ja teknologia
Laboratorioissamme todistetut tulokset:

Smooth Moisture tekee hiuksista jopa 6x sileämmät
Color Repair tekee hiuksista 9x vahvemmat
 ja säilyttää värin jopa 45 pesukerran ajan
… sekä paljon muuta

Lisää

SATINIQUE -TUOTTEIDEN AINUTLAATUINEN TEKNOLOGIA

SATINIQUEn ytimessä; luotu ENERJUVE™-yhdistelmä. Yhdistetty luonnollisesti uutettuihin kasviperäisiin ainesosiin.

ENERJUVE™ on patentoitu (patentti USA:ssa) yhdistelmä, johon Amwaylla on yksinoikeus. Se on positiivisesti varautunut yhdistelmä vahvistavia lipidejä, uudelleenrakentavaa kreatiinia, ja tasoittavaa 18-MEA:ta, joka toimii jokaisessa hiuksen kolmessa kerroksessa korjatakseen negatiivisen varauksen, joka löytyy vaurioituneista hiuksista: se läpäisee hiuksen ytimeen asti, sitoutuu  erityisesti vaurioituneisiin alueisiin, ja vahvistaa heikkoja kohtia, auttaen korjaamaan ja elvyttämään hiuksia sisältä ulospäin. Se on älykäs yhdistelmä, joka löytää itse hiusten vaurioituneet/heikentyneet kohdat, korjaten ja elvyttäen hiuksia.

18-MEA, osa ENERJUVE -yhdistelmää on luonnollinen, äärimmäisen haavoittuvainen hiusten pinnan osa, joka saa hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä.
Yli 80% siitä katoaa yhdellä hiusten värjäyskerralla ja sitä ei muodostu lisää luonnollisesti.
ENERJUVE auttaa palauttamaan 18-MEA:n, joka ylläpitää hiusten silkkisyyden ja tekee hiuksista helpot kammata:

Tutkijat ovat selvittäneet, että hiuksilla on negatiivinen varaus silloin, kun ne ovat vaurioituneet. Nämä vauriot tekevät hiuksista heikot, pörröiset ja elottomat.

Amwayn yksinoikeudella omistama ENERJUVE™ korjaa vaurioituneista hiuksista löytyvän negatiivisen varauksen.  ENERJUVE hoitaa monia hiusvaurioiden oireita ja toimii monella eri tasolla, muuntaen hiukset ja tehden niistä terveemmän näköiset ja eloisammat kuin koskaan aikaisemmin

HUOLELLISESTI VALIKOITU YHDISTELMÄ KASVIPERÄISIÄ AINESOSIA JA RAVINTEITA

SATINIQUEN™ tutkijat yhdistivät ravitsemuksellisen ja kauneuden asiantuntemuksensa sisällyttääkseen innovatiivisia ainesosia huolella valikoitujen kasviperäisten ainesosien ja ravinteiden muodossa hiusten hyvinvointia edistäviin tuotteisiin.
Huolella valikoidut kasviperäiset ainesosat ja ravinteet korjaavat, uudistavat ja elvyttävät hiusten erityisiä tarpeita

TUOKSU

Aistikokemus kaikilla eri tasoilla. Tietoisesti kehitetyt tuoksut

Vaikka hiustenhoitotuotteiden asiakkaat etsivätkin tuloksia, jotka perustuvat hyötyihin, tuoksuilla on myös merkittävä rooli: tuoksu vaikuttaa käyttökokemukseen kokonaisuudessaan, ja siitä syystä SATINIQUE™ -tuotteiden tuoksut kehitettiinkin tarkoituksella ja tietoisesti.

 Kaikkia SATINIQUE -tuotteita tehostavat huolellisesti valikoidut hedelmäiset ja kukkaiset tuoksut, jotka parantavat käyttökokemusta ja herättävät aistit täyteen loistoonsa. SATINIQUE -tuotteilla on kolme nimikkotuoksua – jokainen näistä on erityisesti kehitetty tietyille tuotteille.

ELOISA, ROHKEA PAKKAUS JA VÄRIMAAILMA

SATINIQUE™-tuotesarjan jäsentyy eloisien, rohkeiden värien ympärille, minkä ansiosta täydellisesti yhteensopivien tuotteiden löytäminen on helppoa.

Värimaailma on energinen ja vahva – heijastellen SATINIQUEn lupausta palauttaa hiusten elinvoima.

Vähemmän
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Hiustenhoito

Hair Oil Serum - SATINIQUE™

SATINIQUE™
120467
21,76 €
Koko: 100 ml SATINIQUE Hair Oil Serum -koostumukset sisältävät ENERJUVE-yhdistettä, joka syväkosteuttaa kuivia hiuksia. Erikoiskoostumus sisältää ylellisen valikoiman ravitsevia ja tehokkaasti kosteuttavia argan-, avokado- ja kukuisiemenöljyjä. Seerumin levittäminen tekee jokaisesta hiussuortuvasta sileän ja helposti hallittavan. Kuivista hiuksista tulee...
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Hiustenhoito

Volumising Mousse SATINIQUE™

SATINIQUE™
119342
11,91 €
Koko: 150 ml Kaikille hiustyypeille, mutta soveltuu erityisen hyvin ohuille hiuksille, jotka näyttävät raskailta, jos niihin käytetään muotoilugeelejä tai -rasvoja. Sisältää soijaproteiinia. Sisältää UV-suojan, joka auttaa suojaamaan hiuksia.
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Hiustenhoito

Final Step Finishing Spray SATINIQUE™

SATINIQUE™
110672
11,53 €
Koko: 250 ml Soveltuu täydellisesti muotoilujen kiinnittämiseen, lentelevien hiusten kesyttämiseen ja viimeistelyyn. Kaikille hiustyypeille.
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Hiustenhoito

Dual Defend Spray SATINIQUE™

SATINIQUE™
110684
23,13 €
Koko: 100 ml Hiuksiin levitettynä suojaa hiuksia UV-säteilyn vahingoittavilta vaikutuksilta sekä muilta tekijöiltä. Kaikille hiustyypeille, mutta soveltuu erityisen hyvin värikäsitellyille hiuksille, joiden väri haalistuu herkästi.
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Hiustenhoito

Anti-Dandruff Shampoo SATINIQUE™

SATINIQUE™
110670
15,13 €
Koko: 280 ml Koe päänahan ja hiusten puhtaus ja kirkkaus. Sopii muuntamaan hilseilevät hiustyypit tai kutisevan päänahan kauniiksi hiuksiksi, jotka eivät hilseile.
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Hiustenhoito

Texturing Matte Wax SATINIQUE™

SATINIQUE™
110675
19,40 €
Koko: 50 g Kesyttää lentelevät hiukset, tuo lisää muotoa ja hallintaa. Kaikille hiustyypeille, soveltuu erityisen hyvin tuomaan lyhyille hiuksille ryhtiä ja muotoilua.
 2
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Tuotepaketit

Hilseshampoo Tuotepaketti

SATINIQUE™
#tuotepaketti1
53,00 €
Anti-Dandruff Shampoo SATINIQUE™ Koko: 280 ml Koe päänahan ja hiusten puhtaus ja kirkkaus. Sopii muuntamaan hilseilevät hiustyypit tai kutisevan päänahan kauniiksi hiuksiksi, jotka eivät hilseile. Scalp Tonic SATINIQUE™ Koko: 80 ml Kaikille hiustyypeille, erityisesti hauraille, hennoille tai oheneville hiuksille. Sisältää patentoidun hiuspohjaa...
Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.