Luettelo tuotteista tuotemerkin mukaan BODYKEY BY NUTRIWAY™

Erilaisia painonpudotusohjelmia on valtavasti, mutta monet pettyvät niihin, sillä eivät pysty ottamaan niitä osaksi omaa elämäänsä. Usein ohjelmien perusajatuksena on, että sama toimii kaikille, jolloin unohtuu täysin se seikka, että jokainen ihminen on yksilö.

Tuoreet tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmisen geenien ja sen välillä, miten ihmisen keho reagoi ravintoon ja liikuntaan, on vahva yhteys. Nutrilite Health Institute on kehittänyt yhdessä arvostettujen tutkijoiden sekä ravitsemusalan ja liikunnan asiantuntijoiden kanssa näiden tutkimustietojen perusteella ja kokonaisvaltaista NUTRIWAY™-ajattelua noudattaen erinomaisen painonpudotusohjelman, joka auttaa pudottamaan painoa pitkäkestoisesti.

bodykey by NUTRIWAY™ on painonpudotusohjelma, joka analysoi osallistujien ravintoon ja liikuntaan liittyviä geneettisiä ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien ja yksilön elämäntyyliin ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin liittyvien tietojen pohjalta bodykey™-asiantuntijat laativat henkilökohtaisen ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman, joka auttaa osallistujaa saavuttamaan painonpudotustavoitteensa ja ylläpitämään ihannepainoaan pitkäkestoisesti.

Lisää

Aloita bodykey™-pakkauksella

bodykey-pakkaus on ohjelman alkupiste ja ensimmäinen askel matkalla kohti uutta SINUA.
Pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset alkuun päästäksesi, kuten geenitestin ja tuotteet. Lisäksi se sisältää käyttöoikeuden asiantuntijoittemme tarjoamaan verkkotukeen, Online bodykey -valmentajaan.

Geenisi tietävät vastauksen

Laboratorio pystyy selvittämään DNA-näytteesi perusteella, miten elimistösi reagoi rasvaan ja hiilihydraatteihin sekä erityyppiseen liikuntaan. Ainutlaatuinen DNA:si antaa meille osan ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman laatimisessa tarvitsemistamme tärkeistä tiedoista. DNA-testin tekeminen on turvallista ja helppoa, ja voit tehdä sen mukavasti omassa kodissasi.

Online bodykey -valmentaja –  tukesi verkossa

Tee oma suunnitelma -sivu auttaa meitä ymmärtämään, millainen olet ihmisenä – olethan muutakin kuin painonpudottaja. Kun tiedämme, mistä pidät ja mistä et, meidän on helpompi laatia sinulle aidosti yksilöllinen, juuri sinulle räätälöity suunnitelma, johon olet itsekin voinut vaikuttaa!

Voit itse päättää painonpudotustavoitteesi. Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitepainosi ja pysymään siinä. Siksi bodykey by NUTRIWAY -ohjelman ytimessä on Online bodykey -valmentaja. bodykey by NUTRIWAY -ohjelman tutkijat sekä ravitsemustieteen ja liikunnan asiantuntijat ovat valmiina neuvomaan ja kannustamaan sinua matkallasi. Runsaasti hyviä neuvoja, tuhansia maukkaita ruokaohjeita, 63 helppoa treenivideota ja kätevät interaktiiviset työkalut tekevät Online bodykey -valmentajasta kumppanisi matkalla menestykseen ja motivaatioon.

Nauti aterioistasi

Ruokavaliolla on painonpudottamisessa suuri merkitys pitkän aikavälin tulosten kannalta. Terveelliset elämäntavat ja oikeanlainen ravinto ovat olennaisia hyvän terveyden saavuttamisessa. Joskus voi olla vaikeaa löytää oikea tasapaino terveydentilan, tietyn ruokavalion, ravitsemuksen ja oman arjen välille. Siksi bodykey by NUTRIWAY -ohjelma tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen suunnitelman, joka sisältää erilaisia herkullisia pika-aterioita, teetä, erikoistuotteita ja ravintolisiä, jotka auttavat sinua noudattamaan ruokavaliotasi missä ja milloin tahansa sekä toimimaan geenitestisi tulosten mukaisesti.

Taltuta ruokahalusi NUTRIWAY™ Appetite Controllerilla! 

NUTRIWAY™ Appetite Controller voi auttaa ottamaan painonhallinnan haltuun ja torjumaan ylensyömistä. Vatsassa Appetite Controller sitoo vettä ja muuttuu geeliksi, joka täyttää mahalaukun osittain. Se saa aikaan kylläisyyden tunteen ja auttaa hallitsemaan annoskokoja. Tuotteen salaisuus on sen luonnollinen ainesosa glukomannaani, joka on konjakjuuresta saatava luonnollinen ravintokuitu. Appetite Controller sopii kaikkiin ruokavalioihin, ja sitä suositellaan  bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaa noudattaville.

Ruokavalioprofiilistasi riippuen voit yhdistää siihen Natural Fat Reducer- tai Natural Carb Reducer -tabletit.

Menestys

Painonpudotus on aina henkilökohtainen asia, ja vain sinä itse tiedät, mitä tavoitepainoon pääseminen sinulle merkitsee. Ehkä haluat mahtua tiettyihin vaatteisiin tai kohottaa itseluottamustasi hakeaksesi uutta työtä. bodykey by NUTRIWAY -tuotteiden tavoitteena ei ole vain painonpudotus, vaan myös parempi olo ja viihtyminen omassa kehossa.

Saatat olla yksi niistä monista ihmisistä, joille ihannepainon saavuttaminen ei ole päätepiste. Ohjelman noudattamista voikin jatkaa, jotta saavutetut mitat, paino ja hyvä itsetunto säilyvät.

Vähemmän
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Painonhallinta

bodykey by NUTRIWAY™ MEAL REPLACEMENT BAR –...

BODYKEY BY NUTRIWAY™
121056
54,64 €
Koko: 14 patukkaa laatikossa bodykey by NUTRIWAY -ateriankorvikepatukat ovat herkullinen ja terveellinen tapa saavuttaa oma ihanteellinen itsesi ja ihannepainosi.  Mitä tuote tekee Tukevat painonpudotusta ja tavoitepainossa pysymistä, mutta sopivat hyvin myös terveelliseen elämäntapaan pyrkiville. Tarjoavat ravintoainesisällöltään tasapainotetun...
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Painonhallinta

bodykey by NUTRIWAY™ MEAL REPLACEMENT –...

BODYKEY BY NUTRIWAY™
121057
59,43 €
Koko: 14 patukkaa laatikossa bodykey by NUTRIWAY -ateriankorvikepatukat ovat herkullinen ja terveellinen tapa saavuttaa oma ihanteellinen itsesi.  Mitä tuote tekee Tukevat painonpudotusta ja tavoitepainossa pysymistä, mutta sopivat hyvin myös terveelliseen elämäntapaan pyrkiville. Tarjoavat ravintoainesisällöltään tasapainotetun korvikkeen...
  • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Painonhallinta

Yrttitee bodykey™

BODYKEY BY NUTRIWAY™
116670
10,00 €
Koko: 45 g Tämä sitruunaruoholla, vihreällä teellä ja nokkosella maustettu yrttitee auttaa sinua huolehtimaan riittävästä nesteensaannista, joka on hyvän terveyden edellytys ja erityisen tärkeää painonpudotuksen aikana.  Laita yksi teepussi 2 dl:aan vastakeitettyä vettä ja anna hautua 5 minuuttia ennen nauttimista. Voit juoda bodykey yrttiteen...
Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.