Luettelo tuotteista tuotemerkin mukaan AMWAY HOME™

AMWAY HOME -kodinhoitotuotteet pyykinpesuun, pintojen puhdistamiseen ja astianpesuun ovat tehokkaita ja niissä käytetään BIOQUEST FORMULA™ -teknologiaa. Kyseiset ainutlaatuiset koostumukset sisältävät luontoon pohjautuvia ainesosia, jotka puhdistavat tehokkaasti ja ovat ympäristölle hellävaraisia.

Lisää

Vahvasti vihreä turvallisempaan puhtauteen

AMWAY HOME -tuotteissa tulevat esille monien vuosien tieteellinen asiantuntemuksemme. Tämä uusi korkealuokkaisten puhdistustuotteiden tuotemerkki tekee kodistasi puhtaamman ja on samalla hellävarainen ympäristölle.

Tuotteemme hoitavat vaikeimmatkin kodinhoidon puhdistushaasteet, vahvan suorituskyvyn avulla. Millään muulla yhtiöllä ei ole vastaavaa luotettavan suorituskyvyn mainetta. AMWAY HOME -tuotteissa tulevat esille monien vuosien tieteellinen asiantuntemuksemme. Tämä uusi korkealuokkaisten puhdistustuotteiden tuotemerkki tekee kodistasi puhtaamman ja on samalla hellävarainen ympäristölle.

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA -teknologia tekee AMWAY HOME -tuotteista ainutlaatuisia; se on tärkein argumentti tuotteen erottamiseksi muista. Sen luonnon lähteistä saadut, erittäin aktiiviset aineosiat antoivat erinomaisia puhdistustuloksia, kuitenkaan vahingoittamatta ympäristöä. Tuotteet omaavat tehokkaan puhdistusvoiman, ne ovat tiivistettyjä, biologisesti hajoavia ja dermatologisesti testattuja.*

Biologisesti hajoava – Kaikkien biologisesti hajoavien tuotteiden tulee olla luonnollisesti hajoavia eivätkä jätä jälkeensä ympäristölle haitallisia jäämiä. AMWAY HOME™ -tuotekoostumukset ovat täysin biologisesti hajoavia.

TIIVISTETTY - AMWAY HOME™ -tuotteiden tiivistetty koostumus takaa korkean suorituskyvyn ja sisältää suhteellisesti paljon vaikuttavia aineita täyttöaineiden tai veden sijaan, sillä olemme aina pyrkineet tarjoamaan asiakkaille enemmän vastinetta rahoilleen.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU* - Kaikki AMWAY HOME -tuotteet ovat ihotauti- tai allergialääkärin testaamia, jolloin ne ovat turvallisia ja hellävaraisia iholle, eivätkä aiheuta allergioita tai ärsytä muulla tavoin ihoa. SA8™ Baby on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle ja sen ovat testanneet lastenlääkärit.

* jos sovellettavissa ohjeiden mukaan käytettynä

Valtuutukset

Olemme kehittäneet ympäristöä kunnioitettavia kodinhoitotuotteita yli 50 vuoden ajan. Uusi tuotesarjamme on varmasti turvallinen, kun tuotteita käytetään ohjeiden mukaisesti, ja ympäristöä kunnioittava. Tuotteet tarjoavat korkean suorituskyvyn ja meillä on riippumattomia sertifikaatteja tämän todistamiseksi.

AISE Charter for Sustainable Cleaning - A.I.S.E. -järjestö (The International Association for Soaps, Detergents and Maintenace Products) on teollisuudenalan eurooppalainen tiedottaja. A.I.S.E. on sertifioinut tuotteemme ympäristön, sosiaalisten ja taloudellisten standardien osalta. A.I.S.E. on toimialan virallinen edustaja Euroopassa, joten hyväksyntä tältä taholta on uskomaton huomionosoitus kovalle työllemme tuottaa korkeatehoisia ja ympäristöä kunnioittavia puhdistustuotteita.

DfE - Design for the Environment programme - tämän lisäksi US Environmental Protection Agencyn (EPA) Design for the Environment (DfE) -ohjelma on myös tunnustanut työmme. Tämä tarkoittaa, että DfE-logo voidaan lisätä tuotepakkaukseen, kun tuote täyttää tiukat vaatimukset koskien ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

PA/DfE-merkki ei ole tuotesuositus. DfE-merkki kertoo, että tuotteen koostumus sisältää Amwayn EPA-ilmoituksen mukaisesti ainesosia, joilla on enemmän myönteisiä vaikutuksia ihmisterveyteen ja ympäristölle kuin perinteisillä vastaavan tyyppisillä tuotteilla. EPA/DfE-merkki perustuu ainoastaan Amwayn ilmoitukseen, rehellisyyteen ja hyvään uskoon tiedoista tuotteen koostumuksesta, ainesosista ja ominaisuuksista. EPA/DfE ei ole selvittänyt kemiallisella analyysillä tuotekoostumuksen ainesosia eikä arvioinut Amwayn ainesosiin liittymättömiä väitteitä. EPA/DfE:n arvio tuotteen ominaisuuksista ihmisille ja ympäristölle perustuu DfE-standardiin ja saatavilla olevaan tietoon ja tieteelliseen näkemykseen.
Vähemmän
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Annostelijat ja levittimet

Plunger Dispenser (Litran pumppuannostelija)...

AMWAY HOME™
103972
0,00 €
Koko: 1 litra AMWAYn pumppuannostelijalla on helppo annostella ja käyttää kodinpuhdistustuotteita: • jousimekanismi annostelee tuotteen tarkasti • kapea muotoilu ja kätevä yläosa • helppokäyttöinen – ainetta ei mene hukkaan Annostelijassa voidaan käyttää seuraavia tuotteita: AMWAYn autonpesuaine, 1 litra – Tilausnumero 8708...
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Annostelijat ja levittimet

Labels (Etiketit muovi- ja suihkepulloihin)...

AMWAY HOME™
200013
0,73 €
Koko: 1 kpl Nämä helppokäyttöiset itseliimautuvat etiketit kertovat Amwayn muovi- ja suihkepullojen sisällön nopeasti. Huomaa, että tilausnumero 200013 sisältää 8 tarraa.
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Annostelijat ja levittimet

Dispenser Ball (Pesupallo) AMWAY™

AMWAY HOME™
5101
1,16 €
Koko: 1 kpl Parantaa pesutulosta levittämällä pesupulverin tasaisesti pyykkiin. Estää pesupulverin paakkuuntumista.
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Astianpesu

SCRUB BUDS™ DISH DROPS™

AMWAY HOME™
110490
8,79 €
Koko: 4 pakkaus Hankaa kiinni palanut ruoka ja rasva pois naarmuttamatta astioita! DISH DROPS SCRUB BUDS Hankaussienet on valmistettu korkealaatuisesta, ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat monipuolisia, kestäviä ja uudelleen käytettäviä. Ne ovat täydellisiä myös renkaiden ja työkalujen puhdistamiseen ja kuivuneen ruoan poistamiseen pannuista,...
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Astianpesu

Concentrated Dishwashing Liquid DISH DROPS™

AMWAY HOME™
110488
9,52 €
Koko: 1 litra Erittäin tiivis neste tuoksuu raikkaalle sitruunalle ja se sisältää aloeveraa, alfahydroksihappoa (AHA) ja luonnollisia shiso-kasviuutteita, jotka suojaavat kädet astioiden pesemisen aikana. Muutamat tipat luovat runsaan vaahdon, joka jättää astiat kirkkaan puhtaiksi!
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Astianpesu

Automatic Dishwasher Tablets DISH DROPS™

AMWAY HOME™
109867
21,65 €
Tehokkaat koneastianpesutabletit veteen liukenevassa kääreessä. Parannettu toiminta pehmeässä vedessä pienentää lasien syöpymisriskiä. Tabletit puhdistavat tehokkaasti jopa 40°C:n lämpötilassa ja auttavat säästämään energiaa.
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Astianpesu

Automatic Dishwasher Powder DISH DROPS™

AMWAY HOME™
110489
20,00 €
Koko: 1,4 kg Tämä tiivistetty koneastianpesujauhe sisältää aktiivihappea ja duo-entsyymejä, jotka poistavat rasvan ja kuivuneet ruoka-ainekset jättäen astiat kirkkaan puhtaiksi. Tuote sopii kaikkiin astianpesukoneisiin, se on sitruunan tuoksuinen ja sisältää luonnollisista lähteistä, kuten sikurista, saatuja puhdistusaineita.
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pyykinpesu

AMWAY HOME™ SA8™ BABY Concentrated Liquid...

AMWAY HOME™
120536
22,89 €
Koko: 1 l AMWAY HOME™ SA8™ BABY Concentrated Liquid Laundry Detergent With Softening Effect -koostumus on kehitetty herkkäihoisten vaatteiden pesuun. Se poistaa myös tehokkaasti tahrat vauvanvaatteista.  Mitä tuote tekee AMWAY HOME SA8 BABY Concentrated Liquid Laundry Detergent With Softening Effect: Sopii käytettäväksi vauvan ensimmäisestä päivästä...
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pyykinpesu

3 pienen nestemäisen pyykinpesutuotteen setti SA8™

AMWAY HOME™
121121
24,57 €
Koko: Yhden pullon koko: 250 ml, korkeus: 14 cm, leveys: 4,5 cm Kätevä yhteispakkaus sopii tehokkaiden SA8™-tuotteiden esittelyyn asiakkaille. Pullot mahtuvat helposti ahtaaseenkin pyykkikaappiin ja sopivat mukaan matkalle otettavaksi. Nämä pienoispullot SA8 Black Concentrated Liquid Laundry Detergent for Dark Clothes-, SA8 Delicate Concentrated Liquid...
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pyykinpesu

Black Concentrated Liquid Laundry Detergent...

AMWAY HOME™
250508
23,47 €
Koko: 1 litra Ihanteellinen pesuaine mustille ja tummille tekstiileille*. Pesuaineen erityiset lisäaineet saavat vaatteet näyttämään uusilta pidempään. Pesuaine voi myös auttaa uudistamaan vanhoja puuvillakankaita, sillä se poistaa mikrofibrillejä. *Pestävälle silkille ja villalle suosittelemme SA8 Delicate -pesuainetta
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pyykinpesu

Stain Pre-Soak and Detergent Booster SA8™...

AMWAY HOME™
110482
19,14 €
Koko: 1 kg SA8 Tri-Zyme Tahranpoistoaineen tehostettu koostumus kolminkertaisella entsyymijärjestelmällä poistaa kaikenlaiset pinttyneet tahrat, kuten ruoho-, veri-, tomaattikastike- ja proteiinipohjaiset tahrat. Käytä sitä esiliotukseen tai pesuaineen tehostamiseen konepesussa pestävien ja värinpitävien tekstiilien (ei kuitenkaan villa tai silkki)...
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pyykinpesu

Prewash Spray – 400 ml SA8™

AMWAY HOME™
110403
12,64 €
Koko: 400 ml Tämä helppokäyttöinen miedon tuoksuinen esikäsittelysuihke poistaa tahrat, kuten voi-, öljy- ja kastiketahrat. Yksi nopea suihke toimii tehokkaasti kaikkiin pestäviin, värinpitäviin tekstiileihin ja se on erityisen sopiva kaulusten ja hihojen puhdistamiseen.
 2
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pyykinpesu

All Fabric Bleach SA8™

AMWAY HOME™
110534
9,30 €
Koko: 500 g Tehosta tavallisen pesun tehoa tällä monipuolisella jauheella, joka sisältää happipitoista valkaisuainetta tahrojen poistamiseksi, valkopyykin kirkastamiseksi ja värinpitävän pyykin puhdistamiseksi (lukuun ottamatta silkkiä ja villaa). Sopii erinomaisesti esiliotukseen ja voidaan käyttää turvallisesti kaikkialla kotona tahrojen...
 2
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pintojen puhdistus

Metal Cleaner L.O.C.™

AMWAY HOME™
112160
5,77 €
Koko: 200 ml Anna metalliesineille hohtava, uusi elämä tämän helppokäyttöisen puhdistusaineen avulla. Kaksitehoinen koostumus puhdistaa ja kiillottaa sekä poistaa kuumuuden aiheuttamat värjäytymät ja vaikeat tahrat keittoastioista. Soveltuu myös mattapintaisen kuparin, messingin ja ruostumattoman teräksen puhdistukseen. Ei sovellu kiillotetuille eikä...
 2
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pintojen puhdistus

Plus SEE SPRAY Glass Cleaner L.O.C.™

AMWAY HOME™
8116
10,83 €
Koko: 500 ml Runsas vaahto puhdistaa lasin kiiltävän puhtaaksi raitoja ja tahroja jättämättä. Sisältää ammoniakkia ja rasvaa poistavia aineita, jotka poistavat lian lasista, ikkunoista ja peileistä. Sisältää myös ainetta, jotka estää ikkunoiden huurustumista.
 2
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pintojen puhdistus

Bathroom Cleaner L.O.C.™

AMWAY HOME™
117078
7,00 €
Koko: 500 ml Hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistava L.O.C. Kylpyhuoneenpuhdistusaine poistaa helposti kovan veden aiheuttamat tahrat ja kalkin naarmuttamatta pintaa. Kylpyhuoneesi jää kirkkaan puhtaaksi - ei vaadi voimakasta hankausta!
 2
 • Vain verkkokaupasta
Saatavana
Pintojen puhdistus

Kitchen Cleaner L.O.C.™

AMWAY HOME™
117079
7,00 €
Koko: 500 ml Tehokas vaikeammankin lian ja tahrojen poistoon sopiva L.O.C. Keittiönpuhdistusaine jättää keittiösi kirkkaan puhtaaksi. Tiivistetty koostumus on todellista vastiketta rahoille – 500 ml:n pullo tuottaa 4 suihkepullollista.
Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.