Pienikokoinen, nykyaikainen keittiöväline


iCook™ Blender on kehitetty maistuvien ja ravitsevien aterioiden helppoon valmistukseen, ja siksi se sopii hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, kiireistä elämää eläville ihmisille. Sopii täydellisesti smoothieiden ja jäisten juomien valmistukseen. Sillä sekoitat hetkessä myös kastikkeiden ja keittojen ainesosat.
iCook Blender -tehosekoittimessa on erittäin kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuusisiipinen terä, joka selviää tiukimmistakin tehtävistä. Lisäksi mukana on kaksi sekoitusastiaa. Kokonaisuuden kruunaa suljettavalla juoma-aukolla varustettu kuljetuskansi, jonka avulla voit ottaa juomasi mukaan.


Laatua ja käytännöllisyyttä

Erittäin laadukas keittiöväline, jolla on seuraavat ominaisuudet:
iCook Blender, kestävä kuusisiipinen terä
Liukuesteet
1 pieni astia, 350 ml
1 iso astia, 700 ml
Kuljetuskansi, jossa on suljettava juoma-aukko
Yhdellä painalluksella toimiva
Selkeät asteikkomerkinnät
iCook Blender tuo keittiöön käytännöllistä monipuolisuutta sekä loputtomasti mahdollisuuksia kokeilla erilaisia yhdistelmiä! Sekoita smoothieita jäisistä marjoista tai valmista jäämurskaa cocktaileja varten – tai mitä ikinä mielesi tekeekään!

Ravintoaineet talteen

Kun sekoitat iCook™ Blender -tehosekoittimella hedelmiä, marjoja, vihanneksia, yrttejä, mausteita ja muita ainesosia, niistä syntyy herkullisia ja runsaasti ravintoaineita sisältäviä smoothieita ja välipaloja. Nopeaa ja helppoa! Tukevamman aterian saat, kun lisäät joukkoon hieman NUTRIWAY All Plant Protein Powder -jauhetta tai NUTRIWAY Fibre Powder -annospussin.
Kokeile erilaisia yhdistelmiä ja löydä omat suosikkisi – iCook Blender tekee siitä helppoa!


Saatavuus:
Tulee myyntiin, niin kauan kuin varastoa riittää
Tuotenumero:
121639