NUTRIWAY DOUBLE X -ravintolisässä yhdistyvät historian ja nykypäivän parhaat puolet. Tiede ja luonto ovat täydellisessä tasapainossa. Tuotteen 70-vuotisjuhlavuosi on oiva tilaisuus muistuttaa kaikkia siitä, miten tämän ikonisen ravintolisän lanseeraus muutti parempaan hyvinvointiin tähtäävien tuotteiden suuntaa.
Esittelemme tulevina kuukausina historiaa ja nykypäivää ja osoitamme, että tulevaisuus kuuluu NUTRIWAY DOUBLE X:lle.
Tämä on erinomainen tilaisuus muistella kaikkia tärkeitä muutoksia ja hetkiä tuotteen kehityksessä ja sitä, miten tuote sovitettiin uusia tarpeita vastaavaksi.
Nämä muutokset eivät tapahtuneet tyhjiössä, vaan meitä ympäröivä maailma ja sen toimintaperiaatteet muuttuivat. Siksi syntyi uusia tuotemerkkejä... Osa niistä on sittemmin kadonnut markkinoilta, mutta NUTRIWAYTM DOUBLE XTM on ollut tärkeässä asemassa noista päivistä lähtien.
NUTRIWAY DOUBLE X on edellä aikaansa. Siinä yhdistyvät kasviperäiset ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäisaineet, mikä tekee siitä NUTRIWAY-sarjan lippulaivatuotteen.

MEILLÄ ON ILO VIETTÄÄ TÄTÄ JUHLAVUOTTA.


TIESITKÖ ESIMERKIKSI, ETTÄ:


•Vuonna 1948 lanseerattu NUTRIWAY DOUBLE X on edelleen NUTRIWAY-sarjan lippulaivatuote.
•Nimi DOUBLE X tulee roomalaisesta luvusta XX, joka viittasi tuotteen alkuperäiseen 20 dollarin hintaan vuonna 1948. Tiesitkö, että 20 dollarilla pääsi tuohon aikaan katsomaan lempielokuvansa 33 kertaa?
•NUTRIWAY DOUBLE X -tuotteelle tehdään 500 eri LAADUNVARMISTUStarkistusta.
TIETOA TUOTTEESTA
NUTRIWAY DOUBLE X Tuotenumero: 102687, 103377
EHDOTON monivitamiini-, monikivennäisaine ja kasvipohjaisten ravintoaineiden ravintolisä – sisältää tehokkaan yhdistelmän vitamiineja, kivennäisaineita ja eri kasveista peräisin olevia kasvipohjaisia ravintoaineita.
Edistynyt koostumus on kehitetty tukemaan ravitsemusta elimistöä kuormittavissa tilanteissa, joissa elimistö kaipaa lisää ravintoaineita