Toimitukset ja palautukset

Palautukset

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa ja lähetyksen mukaan tulee liittää alkuperäinen tilausvahvistus ja täytetty palautelomake, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. 

Yksityisasiakkaat voivat kuluttajansuojalain mukaisesti palauttaa tuotteet veloituksetta, matkahuollon asiakaspalautuksena. Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan. Hyvinvoinnintekijä:n kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta.
Takuu, virheelliset toimitukset: Vastaamme tuotteiden laadusta valmistus- ja materiaalivirheiden osalta. Mahdollisissa takuuasioissa ota ensin yhteyttä info@hyvinvoinnintekija.fi

Mikäli toimitus ei vastaa tilausta (esim. toimitamme väärän tuotteen), vastaamme tuotteen palautus- ja uudelleenlähetyskustannuksista. Ota kuitenkin ensin yhteyttä info@hyvinvoinnintekija.fi ja sovi tuotteen palautustavasta.

Pakkauksen lähetys

Toimitusaika verkkokaupan tuotteille on tavallisesti 3-8 päivää ellei toisin mainita. Ilmoitamme asiakkaalle erikseen mikäli toimitusaika muuttuu.

Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.