Voimassa 27.1.2017 alkaen


Kaikki verkkokaupassa mainitut hinnat on ilmoitettu euroina sisältäen voimassaolevan arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta toistaiseksi ja pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa ja siellä tehdyissä tilauksissa.

Toimitamme tuotteita yksityis-, yritys- ja yhteisöasiakkaille, jotka voivat valita maksutavaksi pankkisiirrolla. Mikäli maksutavaksi valitaan Ennakkomaksu tilisiirtona, toimitamme tilauksen vasta kun maksusuoritus näkyy yrityksemme tilillä. Huom! Lähetämme laskun sähköpostilla joten tarkista sähköpostisi oikeinkirjoitus ennen tilaamista.

Mikäli laskua ei ole maksettu 3 päivän kuluessa laskun saapumisesta, katsomme tilauksen peruuntuneeksi. Suorituksen saatuamme toimitamme tuotteet asiakkaan valitsemalla tavalla.

Toimitusaika verkkokaupan tuotteille on tavallisesti 3-9 päivää ellei toisin mainita. Ilmoitamme asiakkaalle erikseen mikäli toimitusaika muuttuu.

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa ja lähetyksen mukaan tulee liittää alkuperäinen tilausvahvistus ja täytetty palautelomake, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Yksityisasiakkaat voivat kuluttajansuojalain mukaisesti palauttaa tuotteet veloituksetta, matkahuollon asiakaspalautuksena. Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan. Hyvinvoinnintekijä:n kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta.

Takuu, virheelliset toimitukset: Vastaamme tuotteiden laadusta valmistus- ja materiaalivirheiden osalta. Mahdollisissa takuuasioissa ota ensin yhteyttä info@hyvinvoinnintekija.fi

Mikäli toimitus ei vastaa tilausta (esim. toimitamme väärän tuotteen), vastaamme tuotteen palautus- ja uudelleenlähetyskustannuksista. Ota kuitenkin ensin yhteyttä janne.myyja@gmail.com ja sovi tuotteen palautustavasta.

Tuotetietoa

Tällä sivustolla esiteltävät tuotteet on hyväksy käytettäväksi ja myytäväksi Suomessa. Tuotekuvaukset on otettu Amwayn virallisesta kirjallisuudesta.

Tuotteita ei tulla koskaan myymään maissa, joissa niitä ei ole rekisteröity myyntiä varten tai missä ne muulla tavoin eivät täytä paikallisia lainvaatimuksia.

Toimitustavat

Kiinteä toimitustapa, kiinteä hinta toimitukselle. Tilaatko yhden vai monia tuotteita kerralla, ei painorajoitusta! Toimitushinta pysyy samana.

Kiinteä toimitustapa 6€
HUOM: Kun tilaat yli 80€. Toimitus on silloin 0€.)

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla

  • Ennakkomaksu tilisiirtona
  • Paypal
  • Korttimaksut (Maksaa pankki- tai luottokortilla)
Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.