• Vain verkkokaupasta

Pakkaus bodykey™

117681
613,00 €
Toimitus 3-8 päivän sisällä

Kaikki, mitä tarvitset määrittääksesi henkilökohtaisen ruokavalion ja saavuttaaksesi ihannepainosi.

Mitä tuote tekee

bodykey-aloituspakkaus auttaa sinua tekemään painonpudotusmatkastasi menestyksen.

Pakkauksen sisältö:

 • Geenitestipakkaus: Sisältää kolme näytteenottopuikkoa ja ohjeet DNA-näytteen ottamiseksi.
 • Henkilökohtainen näytekoodi: Geenitestipakkauksessa on henkilökohtainen näytekoodisi, jota käytetään DNA-näytteesi tunnistamiseen. Koodi toimii myös tunnuksena, jolla voit rekisteröityä ilmaiseksi käyttämään Online bodykey -valmentajaasi.
 • bodykey-pika-aloitusopas: Nopeat visuaaliset ohjeet, joilla pääset alkuun.
 • Tuotemerkkiesite: Yksityiskohtainen esite, jossa esitellään ohjelma.
 • Tervetulokirje ja jäsenkortti.
 • NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder: Auttaa ylläpitämään lihasmassaa, joten se on tärkeä kumppani painonpudotusmatkallasi.
 • NUTRIWAY Fibre Powder: Tukee normaalia suoliston toimintaa, mikä on tärkeää laihdutettaessa.
 • bodykey-yrttitee: Hyvänmakuinen tee auttaa nauttimaan riittävästi nestettä, mikä on elintärkeää painonhallinnan kannalta.
 • bodykey Shaker: Kätevä säiliö NUTRIWAY Fibre Powderin ja bodykey-pirtelöiden sekoittamiseen.
 • Esitteet: Esitteet jaettavaksi ystävillesi, jotka haluavat myös lähteä painonpudotusmatkalle ja saavuttaa oman ihannepainonsa.

Miksi pitäisit tuotteesta

Jokainen ihminen on yksilö, ja elimistömme reagoi ruokaan ja liikuntaan yksilöllisesti. Tehokas painonpudotusohjelma ottaa nämä yksilölliset vaihtelut huomioon. Voi kuitenkin olla vaikeaa tietää, mistä aloittaa ja miten valita juuri itselleen oikeat vaihtoehdot.
bodykey by NUTRIWAY -ohjelma kertoo, mikä on juuri sinulle paras tapa laihtua. Se on yksilöllinen ja tieteeseen perustuva painonpudotusohjelma.
Sinun ei tarvitse kantaa huolta painonpudotusohjelman laatimisesta.

Faktoja sinulle

 • NUTRILITE™/NUTRIWAY™ on maailman eniten myyty vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki. (http://www.euromonitor.com/amway-claims)
 • bodykey-pakkaus ja -ohjelma ovat Nutrilite Health Instituten terveellisen syömisen ja laihduttamisen ohjeiden mukaiset.
 • bodykey-pakkaukseen kuuluva DNA-testi on korkeateknologinen ratkaisu. Se on ISO-standardien mukainen, ja se analysoidaan Itävallassa sijaitsevassa laboratoriossa.
Uusi tuote

Aloita bodykey™-pakkauksella

bodykey-pakkaus on ohjelman alkupiste ja ensimmäinen askel matkalla kohti uutta SINUA.
Pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset alkuun päästäksesi, kuten geenitestin ja tuotteet. Lisäksi se sisältää käyttöoikeuden asiantuntijoittemme tarjoamaan verkkotukeen, Online bodykey -valmentajaan.

Geenisi tietävät vastauksen

Laboratorio pystyy selvittämään DNA-näytteesi perusteella, miten elimistösi reagoi rasvaan ja hiilihydraatteihin sekä erityyppiseen liikuntaan. Ainutlaatuinen DNA:si antaa meille osan ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman laatimisessa tarvitsemistamme tärkeistä tiedoista. DNA-testin tekeminen on turvallista ja helppoa, ja voit tehdä sen mukavasti omassa kodissasi.

Online bodykey -valmentaja –  tukesi verkossa

Tee oma suunnitelma -sivu auttaa meitä ymmärtämään, millainen olet ihmisenä – olethan muutakin kuin painonpudottaja. Kun tiedämme, mistä pidät ja mistä et, meidän on helpompi laatia sinulle aidosti yksilöllinen, juuri sinulle räätälöity suunnitelma, johon olet itsekin voinut vaikuttaa!

Voit itse päättää painonpudotustavoitteesi. Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitepainosi ja pysymään siinä. Siksi bodykey by NUTRIWAY -ohjelman ytimessä on Online bodykey -valmentaja. bodykey by NUTRIWAY -ohjelman tutkijat sekä ravitsemustieteen ja liikunnan asiantuntijat ovat valmiina neuvomaan ja kannustamaan sinua matkallasi. Runsaasti hyviä neuvoja, tuhansia maukkaita ruokaohjeita, 63 helppoa treenivideota ja kätevät interaktiiviset työkalut tekevät Online bodykey -valmentajasta kumppanisi matkalla menestykseen ja motivaatioon.

Nauti aterioistasi

Ruokavaliolla on painonpudottamisessa suuri merkitys pitkän aikavälin tulosten kannalta. Terveelliset elämäntavat ja oikeanlainen ravinto ovat olennaisia hyvän terveyden saavuttamisessa. Joskus voi olla vaikeaa löytää oikea tasapaino terveydentilan, tietyn ruokavalion, ravitsemuksen ja oman arjen välille. Siksi bodykey by NUTRIWAY -ohjelma tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen suunnitelman, joka sisältää erilaisia herkullisia pika-aterioita, teetä, erikoistuotteita ja ravintolisiä, jotka auttavat sinua noudattamaan ruokavaliotasi missä ja milloin tahansa sekä toimimaan geenitestisi tulosten mukaisesti.

Taltuta ruokahalusi NUTRIWAY™ Appetite Controllerilla! 

NUTRIWAY™ Appetite Controller voi auttaa ottamaan painonhallinnan haltuun ja torjumaan ylensyömistä. Vatsassa Appetite Controller sitoo vettä ja muuttuu geeliksi, joka täyttää mahalaukun osittain. Se saa aikaan kylläisyyden tunteen ja auttaa hallitsemaan annoskokoja. Tuotteen salaisuus on sen luonnollinen ainesosa glukomannaani, joka on konjakjuuresta saatava luonnollinen ravintokuitu. Appetite Controller sopii kaikkiin ruokavalioihin, ja sitä suositellaan  bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaa noudattaville.

Ruokavalioprofiilistasi riippuen voit yhdistää siihen Natural Fat Reducer- tai Natural Carb Reducer -tabletit.

Menestys

Painonpudotus on aina henkilökohtainen asia, ja vain sinä itse tiedät, mitä tavoitepainoon pääseminen sinulle merkitsee. Ehkä haluat mahtua tiettyihin vaatteisiin tai kohottaa itseluottamustasi hakeaksesi uutta työtä. bodykey by NUTRIWAY -tuotteiden tavoitteena ei ole vain painonpudotus, vaan myös parempi olo ja viihtyminen omassa kehossa.

Saatat olla yksi niistä monista ihmisistä, joille ihannepainon saavuttaminen ei ole päätepiste. Ohjelman noudattamista voikin jatkaa, jotta saavutetut mitat, paino ja hyvä itsetunto säilyvät.

Ei arvosteluja
Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.