• Vain verkkokaupasta

Multi-Purpose Cleaner L.O.C.™

0001
10,86 €
Toimitus 3-8 päivän sisällä

L.O.C. Multi-Purpose Cleaner poistaa tehokkaasti kaikenlaisen lian ja tahrat eikä jätä pinnoille voimakkaita jäämiä.

Mitä tuote tekee

  • Puhdistaa tehokkaasti, poistaa kaikenlaisen lian ja tahrat ja jättää raidattoman, kiiltävän pinnan, jota ei tarvitse huuhdella.
  • Jättää kotiin puhtaan tunnun, luonnollisen raikkaasti ja turvallisesti, sillä tuote sisältää luonnollisista lähteistä peräisin olevia mutta tehokkaita puhdistavia ainesosia.
  • Helpottaa kodin puhtaanapitoa, sillä tuotteessa on monikäyttöinen ja joustava koostumus.
  • Ei jätä haitallisia jäämiä, koska tuote ei sisällä fosfaatteja, voimakkaita happoja eikä klooria ja on täysin biohajoava.

Miksi pitäisit tuotteesta

Jos haluat kodistasi hohtavan puhtaan ja turvallisen itsellesi ja perheellesi, L.O.C. Multi-Purpose Cleaner on juuri oikea puhdistustuote sinulle. Tämä yleispuhdistusaine poistaa lian ja tahrat tehokkaasti ja taloudellisesti kaikilta pesun kestäviltä pinnoilta. Koska koostumus sisältää luonnollisia ainesosia mutta ei voimakkaita ja haitallisia kemikaaleja, se on niin hellävarainen, että se ei ärsytä ihoa eikä jätä haitallisia tai myrkyllisiä jäämiä. Tehokas, monipuolinen, hellävarainen ja ympäristöystävällinen – ei ihme, että luonnollinen Multi-Purpose Cleaner on löytänyt tiensä perheiden luottopuhdistusaineeksi kaikkialla maailmassa jo yli puolen vuosisadan ajan.

Faktoja sinulle

  • L.O.C. Multi-Purpose Cleaner oli AMWAY-tuotemerkin ensimmäinen huipputuote. Se kuulunut kotien vakiovalikoimaan kaikkialla maailmassa useiden sukupolvien ajan.
  • Sisältää AMWAYn Bioquest Formula -koostumuksen.  Bioquest Formula -tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia tehokkaita vaikuttavia ainesosia, jotka tuottavat ensiluokkaiset puhdistustulokset ympäristöä vahingoittamatta.
  • Tuote on saanut Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) ja Safer Choice -ohjelman merkinnät. Nämä merkinnät osoittavat, että tuotteen koostumus sisältää ainesosia, joilla on enemmän ihmisterveydelle ja ympäristölle suotuisia ominaisuuksia kuin vastaavilla perinteisillä tuotteilla.
  • AISE (pesu- ja puhdistusaineteollisuuden eurooppalainen kattojärjestö) on myöntänyt AMWAY HOME -tuotteille sertifioinnin, jonka mukaan tuotteet täyttävät AISEn ympäristö-, yhteiskunta- ja talousvaatimukset.
Uusi tuote

Vahvasti vihreä turvallisempaan puhtauteen

AMWAY HOME -tuotteissa tulevat esille monien vuosien tieteellinen asiantuntemuksemme. Tämä uusi korkealuokkaisten puhdistustuotteiden tuotemerkki tekee kodistasi puhtaamman ja on samalla hellävarainen ympäristölle.

Tuotteemme hoitavat vaikeimmatkin kodinhoidon puhdistushaasteet, vahvan suorituskyvyn avulla. Millään muulla yhtiöllä ei ole vastaavaa luotettavan suorituskyvyn mainetta. AMWAY HOME -tuotteissa tulevat esille monien vuosien tieteellinen asiantuntemuksemme. Tämä uusi korkealuokkaisten puhdistustuotteiden tuotemerkki tekee kodistasi puhtaamman ja on samalla hellävarainen ympäristölle.

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA -teknologia tekee AMWAY HOME -tuotteista ainutlaatuisia; se on tärkein argumentti tuotteen erottamiseksi muista. Sen luonnon lähteistä saadut, erittäin aktiiviset aineosiat antoivat erinomaisia puhdistustuloksia, kuitenkaan vahingoittamatta ympäristöä. Tuotteet omaavat tehokkaan puhdistusvoiman, ne ovat tiivistettyjä, biologisesti hajoavia ja dermatologisesti testattuja.*

Biologisesti hajoava – Kaikkien biologisesti hajoavien tuotteiden tulee olla luonnollisesti hajoavia eivätkä jätä jälkeensä ympäristölle haitallisia jäämiä. AMWAY HOME™ -tuotekoostumukset ovat täysin biologisesti hajoavia.

TIIVISTETTY - AMWAY HOME™ -tuotteiden tiivistetty koostumus takaa korkean suorituskyvyn ja sisältää suhteellisesti paljon vaikuttavia aineita täyttöaineiden tai veden sijaan, sillä olemme aina pyrkineet tarjoamaan asiakkaille enemmän vastinetta rahoilleen.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU* - Kaikki AMWAY HOME -tuotteet ovat ihotauti- tai allergialääkärin testaamia, jolloin ne ovat turvallisia ja hellävaraisia iholle, eivätkä aiheuta allergioita tai ärsytä muulla tavoin ihoa. SA8™ Baby on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle ja sen ovat testanneet lastenlääkärit.

* jos sovellettavissa ohjeiden mukaan käytettynä

Valtuutukset

Olemme kehittäneet ympäristöä kunnioitettavia kodinhoitotuotteita yli 50 vuoden ajan. Uusi tuotesarjamme on varmasti turvallinen, kun tuotteita käytetään ohjeiden mukaisesti, ja ympäristöä kunnioittava. Tuotteet tarjoavat korkean suorituskyvyn ja meillä on riippumattomia sertifikaatteja tämän todistamiseksi.

AISE Charter for Sustainable Cleaning - A.I.S.E. -järjestö (The International Association for Soaps, Detergents and Maintenace Products) on teollisuudenalan eurooppalainen tiedottaja. A.I.S.E. on sertifioinut tuotteemme ympäristön, sosiaalisten ja taloudellisten standardien osalta. A.I.S.E. on toimialan virallinen edustaja Euroopassa, joten hyväksyntä tältä taholta on uskomaton huomionosoitus kovalle työllemme tuottaa korkeatehoisia ja ympäristöä kunnioittavia puhdistustuotteita.

DfE - Design for the Environment programme - tämän lisäksi US Environmental Protection Agencyn (EPA) Design for the Environment (DfE) -ohjelma on myös tunnustanut työmme. Tämä tarkoittaa, että DfE-logo voidaan lisätä tuotepakkaukseen, kun tuote täyttää tiukat vaatimukset koskien ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

PA/DfE-merkki ei ole tuotesuositus. DfE-merkki kertoo, että tuotteen koostumus sisältää Amwayn EPA-ilmoituksen mukaisesti ainesosia, joilla on enemmän myönteisiä vaikutuksia ihmisterveyteen ja ympäristölle kuin perinteisillä vastaavan tyyppisillä tuotteilla. EPA/DfE-merkki perustuu ainoastaan Amwayn ilmoitukseen, rehellisyyteen ja hyvään uskoon tiedoista tuotteen koostumuksesta, ainesosista ja ominaisuuksista. EPA/DfE ei ole selvittänyt kemiallisella analyysillä tuotekoostumuksen ainesosia eikä arvioinut Amwayn ainesosiin liittymättömiä väitteitä. EPA/DfE:n arvio tuotteen ominaisuuksista ihmisille ja ympäristölle perustuu DfE-standardiin ja saatavilla olevaan tietoon ja tieteelliseen näkemykseen.
Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Tuote lisätty toivelistalle
Tuote lisättiin vertailuun.